Clinica Smart coagulează o echipă multidisciplinară formată din specialiști din domenii diferite dar complementare, pentru o abordare completă și complexă a cazurilor tratate. Experiența personalului nostru medical asigură diagnostice corecte și un tratament la standarde europene.
Echipa de medici este organizată în 3 nuclee/departamente: Centrul de urmărire a sarcinii cu risc și departamentele HematoLOGIC și MCM Oncologic.

Misiune

Obiectivul Clinicii Smart este de a le oferi pacienților o alternativa la abordarea standard, și anume o abordare multidisciplinara, în cadrul unei echipe sudate în ani de colaborare, soluții complete de investigații fără costuri exagerate, tratament optim, precum și accesul la medici specialiști, care au expertiza în soluționarea cazurilor complexe. Misiunea noastră este sa contribuim activ la schimbarea experienței medicale în România.

Viziune

Medicii Clinicii Smart sunt în căutarea celor mai bune soluții pentru pacienții săi. Găsirea rapidă a tratamentelor optime, focalizarea proceselor medicale pe liniile cele mai sigure și adecvate, înțelegerea pe deplin a tuturor implicațiilor, dar și clădirea unei punți de comunicare în relația doctor-pacient sunt principalele aspectele distinctive ale clinicii noastre.

Valori

Valorile care ne călăuzesc în activitatea noastră sunt respectul pentru pacient, pasiunea în tot ceea ce ne-am propus sa facem în cadrul actului medical, colaborarea multidisciplinară și aducerea actului medical la nivel de artă.